Type and press Enter.

Acasa

Bine ați venit la Innocent & Delicious, cea mai cool locație de pe Calea Victoriei!

O fuziune între bucătărie și Istorie

O CĂLĂTORIE
ÎN TIMP

Amplasată în inima monumentului istoric – Casa Cariatidelor – o bijuterie arhitecturală din București, cu o istorie ce se întinde din anul 1850, Innocent & Delicious, își răspândește farmecul păstrându-și în același timp legătura cu trecutul său glorios. Aici veți descoperi o atmosferă vibrantă și primitoare, în care fiecare detaliu este o invitație la a explora un univers în care aromele se împletesc dând naștere unei experiențe de neuitat. Pășiți într-o lume în care istoria se îmbină cu bucătăria, pentru a vă oferi un rafinament desăvârșit și o călătorie epică în gusturi și savoare.
Conceptul nostru culinar este simplu: GUST 100%. Lasă-te sedus de selecția noastră savuroasă, care îți va stârni pofta de a explora – burgeri irezistibili, pizza Napoletana autentică, preparate vegane delicioase, fripturi suculente și tapas tentante. La fiecare mușcătură, vei călători într-o lume a senzațiilor de neuitat. Bucură-te de fiecare moment la Innocent & Delicious, unde gustul devine o experiență pură și fermecătoare!
De la cocktailurile irezistibil de tentante până la mocktail-urile fără alcool delicios de rafinate, mixologii noștri experimentați au perfecționat fiecare rețetă pentru a oferi o experiență remarcabilă în materie de băuturi. Te invităm să pătrunzi într-o lume complet nouă, unde aromele se împletesc într-o simfonie armonioasă de gusturi și texturi. Lasă-te purtat de bucuria descoperirii unor băuturi care te vor cuceri cu fiecare înghițitură.

Pășește prin ușile spectaculoase din lemn și descoperă
o comoară ascunsă pe Calea Victoriei – terasa noastră convertibila!

MENIU